Glotz Mária, Argentín tangó tanár

Glotz Mária, Argentín tangó tanár

Szeretnék bemutatni Nektek egy olyan hölgyet, akit emberileg és szakmailag nagyon nagyra tartok, versenytánc vonalon a tanítványom.

Argentín tangó és pilates óráit a rekreáció és az életöröm forrásakénti élmény megszerzése szempontjából javaslom számotokra.  A pilates órákat és női technika órákat jelenleg online látogathatjátok.

Marcsi a tangó elegáns és érzéki NŐI példaképe, hatékony és odaadó tanár, nagyon jó barát.

Hogy megismerjétek és kapcsolódni tudjatok az óráihoz, látogassatok el honlapjára: www.glotzmaria.hu

Kulisszatitokként elárulom, hogy szuper finom és könnyen elkészíthető ételek receptjeit mindig lenyúlom Tőle és igyekszem alkalmazni a saját konyhai tüsténkedéseim alkalmával.

Ime: Édesburgonyás egytál étel

Hozzávalók: 4//5 közepes méretű édesburgonya, 4-5 sárgarépa vagy cékla , 2/3 gerezd fokhagyma, bacon, zsiradék

Megtisztítjuk a burgonyát, répát/céklát, fokhagymát és felvágjuk 2 ujjnyi vastag darabokra.

Kis zsiradékkal az alján (kevés kókusz zsír) a tepsibe tesszük a feldarabolt zöldségeket és a felaprított fokhagymát rászórjuk, A tetejére bacon szeleteket helyezünk. Addig sütjük (kb. 180 fokon), amíg a bacon szépen megpirul, és a zöldségek puhák lesznek. ( Sütőtől és a zöldségek méretétől függően 30 -40 perc).

Jó étvágyat!