Szeretnék bemutatni Nektek egy olyan hölgyet, akit emberileg és szakmailag nagyon nagyra tartok, versenytánc vonalon a tanítványom.
Argentín tangó és pilates óráit a rekreáció és az életöröm forrásakénti élmény megszerzése szempontjából javaslom számotokra. A pilates órákat és női technika órákat jelenleg online látogathatjátok.
Marcsi a tangó elegáns és érzéki NŐI példaképe, hatékony és odaadó tanár, nagyon jó barát.
Hogy megismerjétek és kapcsolódni tudjatok az óráihoz, látogassatok el honlapjára: www.glotzmaria.hu
Kulisszatitokként elárulom, hogy szuper finom és könnyen elkészíthető ételek receptjeit mindig lenyúlom Tőle és igyekszem alkalmazni a saját konyhai tüsténkedéseim alkalmával.
Ime: Édesburgonyás egytál étel
Hozzávalók: 4//5 közepes méretű édesburgonya, 4-5 sárgarépa vagy cékla , 2/3 gerezd fokhagyma, bacon, zsiradék
Megtisztítjuk a burgonyát, répát/céklát, fokhagymát és felvágjuk 2 ujjnyi vastag darabokra.
Kis zsiradékkal az alján (kevés kókusz zsír) a tepsibe tesszük a feldarabolt zöldségeket és a felaprított fokhagymát rászórjuk, A tetejére bacon szeleteket helyezünk. Addig sütjük (kb. 180 fokon), amíg a bacon szépen megpirul, és a zöldségek puhák lesznek. ( Sütőtől és a zöldségek méretétől függően 30 -40 perc).
Jó étvágyat!